Pages: « 1 »

Guy
No Device in MIDI Studio
Date: Jun 22, 2009 1:23:09 PM PDT
Author: Guy

Upon installation, no device shows up in MIDI setup. Thus, I
cannot define ProRemote as a Peripheral. I have tried multiple
installs and uninstalls. Please help!

Guy
 

 

Guy
re: No Device...
Date: Jun 22, 2009 1:30:47 PM PDT
Author: Guy

I followed the instructions in the FAQ. No luck.

The remote DOES find my mac...

Guy

I don't see the MIDI driver in my Audio MIDI Setup
application:

Make sure that no audio or MIDI applications are running in
the background.
Verify that the ProRemoteMIDIDriver.plugin file exists in
/Library/Audio/MIDI Drivers
Try duplicating your MIDI configuration from the Edit
Configuration dialog.
 

 

ProRemote
re: No Device...
Date: Jun 22, 2009 1:42:53 PM PDT
Author: ProRemote

Originally Posted by Guy:
I followed the instructions in the FAQ. No luck.

The remote DOES find my mac...

Guy

I don't see the MIDI driver in my Audio MIDI Setup
application:

Make sure that no audio or MIDI applications are running in
the background.
Verify that the ProRemoteMIDIDriver.plugin file exists in
/Library/Audio/MIDI Drivers
Try duplicating your MIDI configuration from the Edit
Configuration dialog.



Try to see if MIDI Server is running before you do the installation. If so- use the Activity Monitor
to force quit it and then try your install.

Sorry you are having install issues!
alex
 

 
 
  Search Web
 
Google
  
  Search Forum
 
  
  Forum Tags

There are no tags at this time.