Pages: « 1 »

burg87
ProTransport my midi controller working
Date: Apr 14, 2009 1:29:51 PM PDT
Author: burg87

I've installed ProTransport all works fine. Except now Logic no
longer responds to my MIDI keyboard (studiologic vmk-188). I
removed the 4 mackie ports and its fine again.
what can i do?
thanks

 

 

ProRemote
ProTransport my midi controller working
Date: Apr 17, 2009 2:54:56 PM PDT
Author: ProRemote

Originally Posted by burg87:
I've installed ProTransport all works fine. Except now Logic no
longer responds to my MIDI keyboard (studiologic vmk-188). I
removed the 4 mackie ports and its fine again.
what can i do?
thanks



Can you contact me off list at the support address for proremote so we can work thru your MIDI setup
and see what's going on? ProRemote shouldn't interfere with any other MIDI devices. This may also be a
bug in Logic but I don't want to say that till I have more information.
 

 

burg87
ProTransport stops my midi controller working
Date: Jun 2, 2009 2:26:13 AM PDT
Author: burg87

Originally Posted by ProRemote:
Originally Posted by burg87:
I've installed ProTransport all works fine. Except now Logic no
longer responds to my MIDI keyboard (studiologic vmk-188). I
removed the 4 mackie ports and its fine again.
what can i do?
thanks



Can you contact me off list at the support address for proremote so we can work thru your MIDI setup
and see what's going on? ProRemote shouldn't interfere with any other MIDI devices. This may also be a
bug in Logic but I don't want to say that till I have more information.


I have tried several times to email but it just fails - support@folabs.com and support@faroutlabs.com nothing works please email me at chrisburgess49@mac.com
 

 
 
  Search Web
 
Google
  
  Search Forum
 
  
  Forum Tags

There are no tags at this time.