Pages: « 1 »

thetwin
protransport not working...
Date: Jun 15, 2009 8:48:02 PM PDT
Author: thetwin

could not get protransport to work...

- shows up as connected on iphone touch
- proremote shows up in audio/midi setup but is
opaque/offline...(and opaque/grey)
- does not show up as an option in DP6 (i know it's not
officially supported, but i assume the reason it's not
showing up is because of the state of the midi driver in
audio/midi setup)

any help, por favor?

ps. i get a bounced back email from your support address???
 

 

ProRemote
protransport not working...
Date: Jul 8, 2009 1:03:36 PM PDT
Author: ProRemote

Originally Posted by thetwin:
could not get protransport to work...

- shows up as connected on iphone touch
- proremote shows up in audio/midi setup but is
opaque/offline...(and opaque/grey)
- does not show up as an option in DP6 (i know it's not
officially supported, but i assume the reason it's not
showing up is because of the state of the midi driver in
audio/midi setup)

any help, por favor?

ps. i get a bounced back email from your support address???


I finally fixed the support address that's listed on my site- it was wrong!

Also to get DP6 to work with ProRemote you need to add a Mackie Control device to your MIDI
configuration for DP to "see" ProRemote's MIDI driver.

The ProRemote icon being grayed out is a sign that the MIDI driver for ProRemote is not loaded. Usually a
restart will fix this.
 

 
 
  Search Web
 
Google
  
  Search Forum
 
  
  Forum Tags

There are no tags at this time.